SSC CGL प्रेफ़्रेन्स ऑर्डर कैसे भरें?...


user

Sunil

Teacher

0:21
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

देखिए आज जो है आप एसएससी सीजीएल में डिफरेंस भरे तो आप देखिए और जो है गढवी के सबसे बड़े जो आपके पहले 48 सिगरेट भी की वैकेंसी है एक जैसी पोस्ट है और उसके बाद 46100 उसके पास बेडशीट पेपर आकर भरे

dekhiye aaj jo hai aap ssc cgl me difference bhare toh aap dekhiye aur jo hai gadhavi ke sabse bade jo aapke pehle 48 cigarette bhi ki vacancy hai ek jaisi post hai aur uske baad 46100 uske paas bedshit paper aakar bhare

देखिए आज जो है आप एसएससी सीजीएल में डिफरेंस भरे तो आप देखिए और जो है गढवी के सबसे बड़े जो

Romanized Version
Likes  79  Dislikes    views  1604
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!