SSC CGL के लिए वोकैब्युलेरी कैसे बेहतर करेंं?...


user

Suresh Singh

Teacher and Engineer

0:19
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एसएससी सीजीएल के लिए गैलरी कैसे प्राप्त करेंगे कि लोग जो है आप सही कर सकते हैं आप जो न्यूज़ पेपर 2329 टाइम मिलता है उसके अंदर जो अपने आप अपनी नोटबुक में लिखे सुंदर भाई कीजिए आपकी बकेबर्री सही हो जाएगी

ssc cgl ke liye gallery kaise prapt karenge ki log jo hai aap sahi kar sakte hain aap jo news paper 2329 time milta hai uske andar jo apne aap apni notebook me likhe sundar bhai kijiye aapki bakebarri sahi ho jayegi

एसएससी सीजीएल के लिए गैलरी कैसे प्राप्त करेंगे कि लोग जो है आप सही कर सकते हैं आप जो न्यूज

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  732
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!