SSC CGL GK में स्कोर कैसे करेंं?...


play
user
0:29

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो फ्रेंड अपने पूछा कि एसएससी सीजीएल में उसको कैसे करें देखी एसएससी रिजल्ट लिए बुक्स आती है कि सीबीएसई एग्जाम के लिए एक ही बुक आती है और रिट्रीवेबल कि उस बुक का अध्ययन करें इससे आपको आपके सभी सब्जेक्ट मजबूत हो जाएंगे और आप अच्छा स्कोर कर सकेंगे

hello friend apne poocha ki ssc cgl me usko kaise kare dekhi ssc result liye books aati hai ki cbse exam ke liye ek hi book aati hai aur ritrivebal ki us book ka adhyayan kare isse aapko aapke sabhi subject majboot ho jaenge aur aap accha score kar sakenge

हेलो फ्रेंड अपने पूछा कि एसएससी सीजीएल में उसको कैसे करें देखी एसएससी रिजल्ट लिए बुक्स आती

Romanized Version
Likes  16  Dislikes    views  201
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!