SSC CGL सिलबस क्या है?...


play
user

Sunil

Teacher

0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एसएससी सिलेबस क्या एसएससी का सीरियल का जूस ले बस है वह आप वेबसाइट से डाउनलोड कर सकते हैं वैसे आमतौर पर इसमें रिजनिंग मैथ जीके करंट अफेयर्स जनरल अवेयरनेस और मैथ इत्यादि की मैथ इंग्लिश की क्वेश्चन चाहते हैं

ssc syllabus kya ssc ka serial ka juice le bus hai vaah aap website se download kar sakte hain waise aamtaur par isme reasoning math gk current affairs general awareness aur math ityadi ki math english ki question chahte hain

एसएससी सिलेबस क्या एसएससी का सीरियल का जूस ले बस है वह आप वेबसाइट से डाउनलोड कर सकते हैं व

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  1166
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!