SSC CGL 2020 में इंग्लिश के लिए तैयारी कैसे करेंं?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

डिप्रेशन करने के लिए एनसीईआरटी की बुक्स को ही फॉलो करें और साथ में चेतनानंद की इंग्लिश भी आती है उसको फॉलो कर सकते हैं या फिर लिसन की इंग्लिश आती है उसे भी पूरी कंप्लीट कर लीजिए साथ में वाईफाई स्टडी चैनल को बताया करते रहिए

depression karne ke liye ncert ki books ko hi follow kare aur saath me chetananand ki english bhi aati hai usko follow kar sakte hain ya phir listen ki english aati hai use bhi puri complete kar lijiye saath me wifi study channel ko bataya karte rahiye

डिप्रेशन करने के लिए एनसीईआरटी की बुक्स को ही फॉलो करें और साथ में चेतनानंद की इंग्लिश भी

Romanized Version
Likes  131  Dislikes    views  2018
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!