क्या सच में हैमर ऑफ़ थॉर लिंग को मोटा तथा लम्बा व सेक्स समय को बढ़ता है?...


play
user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आज की नमस्कार गुड इवनिंग आप ने प्रश्न किया है क्या सच में मैं हैमर ऑफ़ थॉर लिंग मोटा लंबा टाइम पर आता है कंपनी का कहना तो यही है लेकिन देखिए आप उपयोग करके देख सकते हैं सबसे पहले उपयोग कर

aaj ki namaskar good evening aap ne prashna kiya hai kya sach me main hammer of thor ling mota lamba time par aata hai company ka kehna toh yahi hai lekin dekhiye aap upyog karke dekh sakte hain sabse pehle upyog kar

आज की नमस्कार गुड इवनिंग आप ने प्रश्न किया है क्या सच में मैं हैमर ऑफ़ थॉर लिंग मोटा लंबा

Romanized Version
Likes  47  Dislikes    views  765
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!