हनी के नाम क्या क्या अर्थ होता है?...


play
user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार कृष्णा हनी के नाम का क्या अर्थ होता देखिए हनी तो वैसे इंग्लिश का वर्ड है हिंदी बढ़ने और हनी का मतलब शहद होता है अपने नाम का मतलब यह भी निकाल सकते हैं मदहोशी बहुत ही शांत और सु मधुर हो जिसका विवाह उसे हम नहीं कर सकते हैं

namaskar krishna honey ke naam ka kya arth hota dekhiye honey toh waise english ka word hai hindi badhne aur honey ka matlab shehed hota hai apne naam ka matlab yah bhi nikaal sakte hain madhoshi bahut hi shaant aur su madhur ho jiska vivah use hum nahi kar sakte hain

नमस्कार कृष्णा हनी के नाम का क्या अर्थ होता देखिए हनी तो वैसे इंग्लिश का वर्ड है हिंदी बढ़

Romanized Version
Likes  93  Dislikes    views  1490
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!