भारत में प्रति मिनट कितने बच्चे पैदा होते हैं?...


play
user

Naresh

Teacher

0:25

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

हेलो दोस्तों आपका किशन है कि भारत में प्रति मिनट में कितने बच्चे जन्म लेते हैं तो भारत में प्रतीक्षा स्कैंडिया पर एक बच्चा जन्म लेता है तो और भारत आने वाले समय में जनसंख्या की दृष्टि से प्रथम स्थान पर हो जाएगा और

hello doston aapka kishan hai ki bharat mein prati minute mein kitne bacche janam lete hain toh bharat mein pratiksha skaindiya par ek baccha janam leta hai toh aur bharat aane waale samay mein jansankhya ki drishti se pratham sthan par ho jaega aur

हेलो दोस्तों आपका किशन है कि भारत में प्रति मिनट में कितने बच्चे जन्म लेते हैं तो भारत में

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  112
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!