आधुनिक आवर्त सारणी में कितने क्षैतिज पंक्तिया है जिन्हे आवर्त कहा जाता है ?...


user

Raghuveer Singh

👤Teacher & Advisor🙏

0:14
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार आपका प्रश्न है आधुनिक आवर्त सारणी में कितने क्षेत्र पंक्तियां हैं जिन्हें आवर्त का जाता है तो मैं आपको बताना चाहूंगा आधुनिक आवर्त सारणी में है 734 बनते हैं जिन्हें आवत का जताया निशा दावत है धन्यवाद

namaskar aapka prashna hai aadhunik avart sarni me kitne kshetra panktiyan hain jinhen avart ka jata hai toh main aapko batana chahunga aadhunik avart sarni me hai 734 bante hain jinhen avat ka jataya nisha daawat hai dhanyavad

नमस्कार आपका प्रश्न है आधुनिक आवर्त सारणी में कितने क्षेत्र पंक्तियां हैं जिन्हें आवर्त का

Romanized Version
Likes  116  Dislikes    views  1357
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!