मिक (MIC) का रासायनिक सूत्र और रासायनिक नाम क्या है?...


user
0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है मीट यानी एम आई सी का रासायनिक सूत्र और रासायनिक नाम क्या है तो देखिए एमआईसी का रसायनिक नाम होता है मिथाइल आइसोसाइनेट और इसका रसायनिक सूत्र होता है ch3coo देखिए रासायनिक नाम और रासायनिक सूत्र आपको पता चल गया है थैंक यू

aapka sawaal hai meat yani M I si ka Rasayanik sutra aur Rasayanik naam kya hai toh dekhiye MIC ka rasayanik naam hota hai methyl isocyanate aur iska rasayanik sutra hota hai ch3coo dekhiye Rasayanik naam aur Rasayanik sutra aapko pata chal gaya hai thank you

आपका सवाल है मीट यानी एम आई सी का रासायनिक सूत्र और रासायनिक नाम क्या है तो देखिए एमआईसी क

Romanized Version
Likes  46  Dislikes    views  946
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!