भगवान शिव के कितने पुत्र पुत्री हैं?...


play
user

shikha.bansal002

Satyam Shivam Sundaram

0:16

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

भगवान शिव और माता पार्वती के दरअसल एक ही पुत्र था उनका नाम था कार्तिकेय गणेश जी भगवान माता पार्वती के उपटन यानी शरीर पर लगे लेप से बनाए गए थे

bhagwan shiv aur mata parvati ke darasal ek hi putra tha unka naam tha kartikey ganesh ji bhagwan mata parvati ke upatan yani sharir par lage lep se banaye gaye the

भगवान शिव और माता पार्वती के दरअसल एक ही पुत्र था उनका नाम था कार्तिकेय गणेश जी भगवान माता

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  338
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

Related Searches:
भगवान शिव की पुत्री का क्या नाम था ; भगवान शिव की पुत्री का नाम ; bhagwan shiv ki putri ka naam ; shiv ki putri ka naam ; भगवान शिव की पुत्री ; bhagwan shiv ki putri ka kya naam tha ; भगवान शिव के कितने पुत्र थे ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!