कानून सबके लिए एक जैसे क्यों नहीं है?...


play
user

विकास सिंह

दिल से भारतीय

0:35

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

मेरे हिसाब से कानून सबके लिए एक जैसा है लेकिन हमारी जो भारत है यहां पर कानून में जो सजा मिलती है वह लोगों को नहीं मिल पाती है पहली बार जो पैसे वाले होते हैं वह गवाहों को खरीद के कानून को उसके लोगों ने छोटे लोग भी बनाए

mere hisab se kanoon sabke liye ek jaisa hai lekin hamari jo bharat hai yahan par kanoon mein jo saza milti hai vaah logo ko nahi mil pati hai pehli baar jo paise waale hote hain vaah gavahon ko kharid ke kanoon ko uske logo ne chote log bhi banaye

मेरे हिसाब से कानून सबके लिए एक जैसा है लेकिन हमारी जो भारत है यहां पर कानून में जो सजा मि

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  116
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!