गर्भपात के दौरान पहला नार्मल पीरियड कब आता है और उसमें ब्लीडिंग जयादा होने के क्या कारण है?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आता पिसने गर्भपात के दौरान पहला नार्मल पीरियड कब आता है और उसमें मीटिंग ज्यादा होने के क्या कारण है उसकी जानकारी इंपीरियल की जो टाइम ही निकलती है तो इसलिए हो सकता है

aata pisne garbhpaat ke dauran pehla normal period kab aata hai aur usme meeting zyada hone ke kya karan hai uski jaankari impiriyal ki jo time hi nikalti hai toh isliye ho sakta hai

आता पिसने गर्भपात के दौरान पहला नार्मल पीरियड कब आता है और उसमें मीटिंग ज्यादा होने के क्य

Romanized Version
Likes  28  Dislikes    views  1115
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!