बिलेटेड हैप्पी बर्थडे का मतलब क्या होता है ?...


play
user

Rahul kumar

Junior Volunteer

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

शिब्ली रेड हैप्पी बर्थडे का मतलब होता जोशी की हैप्पी बर्थडे विश करते हैं किसी का जो जन्मदिन होता है उस के अवसर पर उसे विश करते हैं लेकिन वह डेट जब चली जाती है तो बाद में हमें याद आता है तो मैं सर्विस करने का तरीका एबिलिटी हैप्पी बर्थडे विश करते हैं

shibli red happy birthday ka matlab hota joshi ki happy birthday wish karte hai kisi ka jo janamdin hota hai us ke avsar par use wish karte hai lekin vaah date jab chali jaati hai toh BA ad mein hamein yaad aata hai toh main service karne ka tarika ability happy birthday wish karte hain

शिब्ली रेड हैप्पी बर्थडे का मतलब होता जोशी की हैप्पी बर्थडे विश करते हैं किसी का जो जन्मदि

Romanized Version
Likes    Dislikes    views  278
WhatsApp_icon
1 जवाब
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
Likes    Dislikes    views  
WhatsApp_icon
qIcon
ask

Related Searches:
बिलेटेड हैप्पी बर्थडे ; belated happy birthday meaning in hindi ; belated happy birthday in hindi ; wish you belated happy birthday meaning in hindi ; be lated happy birthday meaning in hindi ; बिलेटेड हैप्पी बर्थडे मीनिंग ; बिलेटेड बर्थडे मीनिंग इन हिंदी ; happy belated birthday meaning in hindi ; बिलेटेड हैप्पी बर्थडे इन हिंदी ; बिलेटेड हैप्पी बर्थडे मीनिंग इन हिंदी ;

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!