अमेरिका में न्यायिक पुनर्विलोकन के अधिकार को समझाइए?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अमेरिका ने न्यायिक पुनर्विलोकन के अधिकार को समझाइए न्यायिक पुनरावलोकन का अधिकार मांगा है जिसमें जो कोर्ट है वह अपना जो निर्णय देते हैं उन पर खुद को वापस रिव्यू कर सकता है उसका अवलोकन कर सकता है और वापस अपना डिसीजन दे सकता है

america ne nyayik punarvilokan ke adhikaar ko samjhaiye nyayik punravalokan ka adhikaar maanga hai jisme jo court hai vaah apna jo nirnay dete hai un par khud ko wapas review kar sakta hai uska avalokan kar sakta hai aur wapas apna decision de sakta hai

अमेरिका ने न्यायिक पुनर्विलोकन के अधिकार को समझाइए न्यायिक पुनरावलोकन का अधिकार मांगा है ज

Romanized Version
Likes  9  Dislikes    views  302
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!