पीरियड टाइम से नहीं आता इसका क्या कारण हो सकता है?...


user

Dr Ajay

Homeopath , Skin Aesthetic Anti Ageing Expert

0:55
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सिगरेट के बहुत सारे रीजन होते हैं कोई स्पेसिफिक नहीं है लेकिन तब से आपके आगमन डिसबैलेंस जोडी टुडे पैटर्न होता जा रहा है सप्लाई होता जा रहा है रोज माता की जीवन कथा जो स्पेस लेकिन उसमें भी आप अकेले सोते हैं

cigarette ke bahut saare reason hote hain koi specific nahi hai lekin tab se aapke aagaman disbalance jodi today pattern hota ja raha hai supply hota ja raha hai roj mata ki jeevan katha jo space lekin usme bhi aap akele sote hain

सिगरेट के बहुत सारे रीजन होते हैं कोई स्पेसिफिक नहीं है लेकिन तब से आपके आगमन डिसबैलेंस जो

Romanized Version
Likes  45  Dislikes    views  1041
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!