धुप को इंग्लिश में क्या बोलते हैं?...


play
user
0:19

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

धूप धरा की होती है एक तो हम बाहर जब जाते हैं गर्मी के मौसम में तो ऊपर से सूरत से धूप मिलती है उसको इंग्लिश में सन लेकर सनलाइट कहते हैं और दूसरी तो बहुत अगरबत्ती के जैसी होती है वह हम जलाते हैं को इंग्लिश में कहते हैं

dhoop dhara ki hoti hai ek toh hum bahar jab jaate hain garmi ke mausam mein toh upar se surat se dhoop milti hai usko english mein san lekar sunlight kehte hain aur dusri toh bahut agarbatti ke jaisi hoti hai vaah hum jalate hain ko english mein kehte hain

धूप धरा की होती है एक तो हम बाहर जब जाते हैं गर्मी के मौसम में तो ऊपर से सूरत से धूप मिलती

Romanized Version
Likes  1  Dislikes    views  65
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!