14 अप्रैल पर स्पीच कैसे दें?...


play
user

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

14 अप्रैल पर स्पीच कैसे दें वह क्या कमाल है कमाल है भाई 14 अप्रैल को देना है तो तुम अपना पर्सनल तुम्हें भेज दो तुम अमीर हो अच्छी बात नहीं है प्रोफेशनल टाई लगाकर जाओ धारावाहिक वाली स्पीच तो यह भी सच अपने दोस्तों से सलाह ले लो नहीं तो माता-पिता तो

14 april par speech kaise de vaah kya kamaal hai kamaal hai bhai 14 april ko dena hai toh tum apna personal tumhe bhej do tum amir ho achi baat nahi hai professional tie lagakar jao dharawahik wali speech toh yah bhi sach apne doston se salah le lo nahi toh mata pita toh

14 अप्रैल पर स्पीच कैसे दें वह क्या कमाल है कमाल है भाई 14 अप्रैल को देना है तो तुम अपना प

Romanized Version
Likes  3  Dislikes    views  125
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!