आपके अंगूठे के दाम का मतलब क्या है मुहावरे में?...


play
user

Prem

Teacher

0:18

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपने पूछा कि आपके अंगूठे के धर्म का मतलब क्या है मुहावरे में देखे अंगूठे के दाम का मतलब होता है कम कीमत में मिला तभी बोलता है कि आप अंगूठे का दाम मिला है आपको तो कम कीमत पनिया से मतलब है अंगूठे का नाम

aapne poocha ki aapke anguthe ke dharm ka matlab kya hai muhavare mein dekhe anguthe ke daam ka matlab hota hai kam kimat mein mila tabhi bolta hai ki aap anguthe ka daam mila hai aapko toh kam kimat paniya se matlab hai anguthe ka naam

आपने पूछा कि आपके अंगूठे के धर्म का मतलब क्या है मुहावरे में देखे अंगूठे के दाम का मतलब हो

Romanized Version
Likes  42  Dislikes    views  714
KooApp_icon
WhatsApp_icon
2 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!