विज्ञानं की खोज किसने की और कब की थी?...


user
0:25
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

को पूछा गया प्रश्न विज्ञान की खोज किसने की और कब की थी तो मैं बता दूं कि दूध 400 इयर्स अकरम बैक की बात करें या नहीं आओगे पूर्वक तो एरिस्टोटल जिनका जन्म 384 बी सी में हुआ था और नोट ग्रीस में जिन्होंने सेलिब्रेट किया था बोल तो फिर इस टोटल चुकी एनी अदर ह्यूमन विंग्स ओं थे तो उन्होंने सिविलाइजेशन को पॉसिबल किया और 10 साइंस इन्वेंशन बीच

ko poocha gaya prashna vigyan ki khoj kisne ki aur kab ki thi toh main bata doon ki doodh 400 years akram back ki baat kare ya nahi aaoge purvak toh eristotal jinka janam 384 be si me hua tha aur note grease me jinhone celebrate kiya tha bol toh phir is total chuki any other human wings on the toh unhone civilisation ko possible kiya aur 10 science invention beech

को पूछा गया प्रश्न विज्ञान की खोज किसने की और कब की थी तो मैं बता दूं कि दूध 400 इयर्स अकर

Romanized Version
Likes  45  Dislikes    views  1015
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!