वाट रोग का उपचार इन हिंदी बताये?...


user

Afran Khan

Teacher

0:28
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

का प्रश्न है वादों का उपचार इन हिंदी बताएं तो मेरे को डरा के रूप में भी जाना जाता है विश्व में पैर का अंगूठा शामिल हो एक चिकित्सक पर स्थित है आमतौर पर आमतौर पर श्री पर्दा हट गछिया लाल संवेदनशील गर्म सूजे हुए जोरावर तक हमले के दौरान पहचाना जाता है

ka prashna hai vaado ka upchaar in hindi bataye toh mere ko dara ke roop me bhi jana jata hai vishwa me pair ka angootha shaamil ho ek chikitsak par sthit hai aamtaur par aamtaur par shri parda hut gachhiya laal samvedansheel garam suje hue zoravar tak hamle ke dauran pehchana jata hai

का प्रश्न है वादों का उपचार इन हिंदी बताएं तो मेरे को डरा के रूप में भी जाना जाता है विश्व

Romanized Version
Likes  37  Dislikes    views  268
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!