टीवी की खोज किसने की थी और कब की थी?...


user
0:24
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है दोस्तों टीवी की खोज किसने की थी और कब की थी तब का जवाब होगा दोस्तों टीवी की खोज सर्वप्रथम जॉन लोगी बेयर्ड ने 1925 ईस्वी में लंदन में की थी आपको बता दें कि यह ब्लैक एंड व्हाइट टीवी था और जॉन बेयर्ड ने 1928 में अगर टीवी का आविष्कार किया

aapka sawaal hai doston TV ki khoj kisne ki thi aur kab ki thi tab ka jawab hoga doston TV ki khoj sarvapratham john logi baird ne 1925 isvi me london me ki thi aapko bata de ki yah black and white TV tha aur john baird ne 1928 me agar TV ka avishkar kiya

आपका सवाल है दोस्तों टीवी की खोज किसने की थी और कब की थी तब का जवाब होगा दोस्तों टीवी की ख

Romanized Version
Likes  35  Dislikes    views  762
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!