सर पे छिपकली गिरने का मतलब क्या होता है?...


user

Amit Kumar

Teacher

0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है सर पर छिपकली गिरने का मतलब क्या होता है सर आपके इस प्रश्न का मैं उत्तर देना चाहूंगा कि सर पर छिपकली गिरती है तो उससे आपको राज वैभव की प्राप्ति होती राज्य का सुख मिलता है औलाद गिरता है तो आपको जो है सो है धन की प्राप्ति होती है

aapka prashna hai sir par chipkali girne ka matlab kya hota hai sir aapke is prashna ka main uttar dena chahunga ki sir par chipkali girti hai toh usse aapko raj vaibhav ki prapti hoti rajya ka sukh milta hai aulad girta hai toh aapko jo hai so hai dhan ki prapti hoti hai

आपका प्रश्न है सर पर छिपकली गिरने का मतलब क्या होता है सर आपके इस प्रश्न का मैं उत्तर देना

Romanized Version
Likes  45  Dislikes    views  1181
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!