शनि देव को प्रसन करने का उपाय क्या है?...


user
0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर आप शनि के प्रश्न करना चाहते हैं तो शुक्रवार की रात काला चना पानी में भिगो शनिवार को वह काला चना जला हुआ कोयला हल्दी और लोहे का एक टुकड़ा ले और एक काले कपड़े में उन्हें एक साथ बदले पोटली के पोटली को बहते हुए पानी में फेंक जिस जिस में मत ले हो

agar aap shani ke prashna karna chahte hain toh sukravaar ki raat kaala chana paani me bhigo shaniwaar ko vaah kaala chana jala hua koyla haldi aur lohe ka ek tukda le aur ek kaale kapde me unhe ek saath badle potli ke potli ko bahte hue paani me fenk jis jis me mat le ho

अगर आप शनि के प्रश्न करना चाहते हैं तो शुक्रवार की रात काला चना पानी में भिगो शनिवार को वह

Romanized Version
Likes  23  Dislikes    views  990
KooApp_icon
WhatsApp_icon
6 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!