रामकृष्ण की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपको पूछा गया प्रश्न है राम कृष्ण की स्थापना किसने की थी और कब की थी तो मैं बता दूं कि राम कृष्ण की स्थापना के गर्म बात करें इसकी स्थापना जो कि एक रामकृष्ण परमहंस जी थे उन्हीं के द्वारा डिसिप्लिन डिसिप्लिन स्वामी विवेकानंद जी के नाम पर एक मई 9897 यानी 1 मई 7 को इसकी स्थापना की गई थी

aapko poocha gaya prashna hai ram krishna ki sthapna kisne ki thi aur kab ki thi toh main bata doon ki ram krishna ki sthapna ke garam baat kare iski sthapna jo ki ek ramakrishna paramhans ji the unhi ke dwara discipline discipline swami vivekananda ji ke naam par ek may 9897 yani 1 may 7 ko iski sthapna ki gayi thi

आपको पूछा गया प्रश्न है राम कृष्ण की स्थापना किसने की थी और कब की थी तो मैं बता दूं कि राम

Romanized Version
Likes  45  Dislikes    views  1169
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!