टीवी सीरियल में काम करना हो तो क्या करना पड़ेगा?...


play
user

Ashwani Thakur

👤Teacher & Advisor🙏

0:20

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नमस्कार गुड इवनिंग आपने एक प्रश्न किया है आपने पूछा है टीवी सीरियल में काम करना हो तो क्या करना पड़ेगा टीवी सीरियल में काम कर सकते हैं आप कोचिंग क्लासेज ऑन कीजिए नहीं तो आप अडिशन लेकर जो है आप टीवी सीरियल में जो है वह जा सकते हैं थैंक यू सो मच

namaskar good evening aapne ek prashna kiya hai aapne poocha hai TV serial mein kaam karna ho toh kya karna padega TV serial mein kaam kar sakte hain aap coaching classes on kijiye nahi toh aap editions lekar jo hai aap TV serial mein jo hai vaah ja sakte hain thank you so match

नमस्कार गुड इवनिंग आपने एक प्रश्न किया है आपने पूछा है टीवी सीरियल में काम करना हो तो क्या

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  887
KooApp_icon
WhatsApp_icon
1 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!