नुक्लेया सन क्या है ३२०कबपस विस्तार में बताये?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:17

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

डिफाइन आकस्मिक नुक्लेअर क्या है 320 केबीपीएस के बारे में बताएं तो डेपन बताएं चमन न्यू प्लेस के लिए कि का केंद्र होता है और किसी भी गाने की स्पीड होती है जो बिट्रेट होता जो डाटा ट्रांसफर रेट होता है वह किलो बेल्ट पर सेकंड में नापा जाता है

define aakasmik nuklear kya hai 320 KBPS ke bare me bataye toh depan bataye chaman new place ke liye ki ka kendra hota hai aur kisi bhi gaane ki speed hoti hai jo bitret hota jo data transfer rate hota hai vaah kilo belt par second me napa jata hai

डिफाइन आकस्मिक नुक्लेअर क्या है 320 केबीपीएस के बारे में बताएं तो डेपन बताएं चमन न्यू प्ले

Romanized Version
Likes  133  Dislikes    views  1832
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!