मिठाई का नाम बताये?...


user
0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका सवाल है मिठाई का नाम बताएं तो मैं आपको बता दूं मिठाई कैसी भी पार्टी पूजा-पाठ शादी के अवसरों समारोह की जान होती है तो मैं आपको बता दूं आटे का हलवा आटे का शीरा बादाम दीप गुलाब जामुन शाही टुकडे रसगुल्ला मूंग की दाल का हलवा चना का हलवा इत्यादि

aapka sawaal hai mithai ka naam bataye toh main aapko bata doon mithai kaisi bhi party puja path shaadi ke avasaron samaroh ki jaan hoti hai toh main aapko bata doon aate ka halwa aate ka syra badam deep gulab jamun shahi tukde rasgulla moong ki daal ka halwa chana ka halwa ityadi

आपका सवाल है मिठाई का नाम बताएं तो मैं आपको बता दूं मिठाई कैसी भी पार्टी पूजा-पाठ शादी के

Romanized Version
Likes  44  Dislikes    views  570
KooApp_icon
WhatsApp_icon
11 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!