मसूड़ों में सूजन का उपाय क्या है?...


user
0:27
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

सलाम ने प्रश्न किया मसूड़ों में सूजन का उपाय क्या है तो सर मैं आपको बता दूं कि मसूड़ों की सूजन के लोग काफी फायदेमंद होती है या लॉन्ग का तेल तो आपको क्या करना है दो तीन चम्मच दो या तीन चम्मच काली मिर्च का पाउडर ले उसे लोन के तेल में मिला लें ओके और अपने मसूड़ों पर लगाएं इससे आपकी मसूड़ों की सूजन में काफी सुधार होगा

salaam ne prashna kiya masoodon me sujan ka upay kya hai toh sir main aapko bata doon ki masoodon ki sujan ke log kaafi faydemand hoti hai ya long ka tel toh aapko kya karna hai do teen chammach do ya teen chammach kali mirch ka powder le use loan ke tel me mila le ok aur apne masoodon par lagaye isse aapki masoodon ki sujan me kaafi sudhaar hoga

सलाम ने प्रश्न किया मसूड़ों में सूजन का उपाय क्या है तो सर मैं आपको बता दूं कि मसूड़ों की

Romanized Version
Likes  48  Dislikes    views  604
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!