लिवर सिरोसिस के लक्षण बताये और उसका इलाज कैसे करे विस्तार से बताये?...


user
0:20
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बार-बार शरीर का पुराना हाथ पैरों का पुराना लीवर सिरोसिस के लक्षण और उसका इलाज कैसे फिजीशियन लिवर स्पेशलिस्ट को दिखा करके ही करें तो बेहतर होगा इधर उधर की दवाई बिल्कुल ना खाएं

baar baar sharir ka purana hath pairon ka purana liver sirosis ke lakshan aur uska ilaj kaise fijishiyan liver specialist ko dikha karke hi kare toh behtar hoga idhar udhar ki dawai bilkul na khayen

बार-बार शरीर का पुराना हाथ पैरों का पुराना लीवर सिरोसिस के लक्षण और उसका इलाज कैसे फिजीशिय

Romanized Version
Likes  20  Dislikes    views  490
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!