लैंड मोटा और लम्बा करने के तरीके बताये?...


user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है लिंग को लंबा और मोटा करने का उपाय बताएं तो बताना तो इसके लिए आप अच्छे किसी भी अच्छे चिकित्सक से मिलकर इस संदर्भ में सलाह प्राप्त करें और घरेलू स्तर में बात करूं तो आप सरसों के तेल की मालिश से इसे लंबा और मोटा कर सकते हैं

aapka prashna hai ling ko lamba aur mota karne ka upay bataye toh batana toh iske liye aap acche kisi bhi acche chikitsak se milkar is sandarbh me salah prapt kare aur gharelu sthar me baat karu toh aap sarso ke tel ki maalish se ise lamba aur mota kar sakte hain

आपका प्रश्न है लिंग को लंबा और मोटा करने का उपाय बताएं तो बताना तो इसके लिए आप अच्छे किसी

Romanized Version
Likes  61  Dislikes    views  1158
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!