कुबेर यन्त्र की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


user

Sunil

Teacher

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

बीके कुबेर यंत्र की अगर आप अपने घर में स्थापना करते हैं तो देखे से आपके घर के जो है वह माता लक्ष्मी और धन की प्राप्ति जो है होती है और आपके घर पर सुख संपत्ति का जो है वास रहता है

BK kuber yantra ki agar aap apne ghar me sthapna karte hain toh dekhe se aapke ghar ke jo hai vaah mata laxmi aur dhan ki prapti jo hai hoti hai aur aapke ghar par sukh sampatti ka jo hai was rehta hai

बीके कुबेर यंत्र की अगर आप अपने घर में स्थापना करते हैं तो देखे से आपके घर के जो है वह मात

Romanized Version
Likes  62  Dislikes    views  707
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!