करिश्मा कपूर की शादी कब हुई और किसके साथ हुई?...


user
0:29
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पूछा है कि करिश्मा कपूर की शादी कब हुई थी और किसके साथ की थी तो करिश्मा कपूर की शादी 2003 में 29 सितंबर को हुआ था और करिश्मा कपूर की शादी में बॉलीवुड के जाने-माने संजय कपूर से हुआ था जिसका बाद में तलाक हो गया है

poocha hai ki karishma kapur ki shaadi kab hui thi aur kiske saath ki thi toh karishma kapur ki shaadi 2003 me 29 september ko hua tha aur karishma kapur ki shaadi me bollywood ke jaane maane sanjay kapur se hua tha jiska baad me talak ho gaya hai

पूछा है कि करिश्मा कपूर की शादी कब हुई थी और किसके साथ की थी तो करिश्मा कपूर की शादी 2003

Romanized Version
Likes  16  Dislikes    views  434
KooApp_icon
WhatsApp_icon
7 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!