काली जीरी के फायदे बताये और उसका उपयोग कैसे करे विस्तार से बताये?...


user

Sunil

Teacher

0:17
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

लिखित काला जीरा का अगर आप इस्तेमाल करते हैं तो यह बहुत फायदेमंद होता है यह कलोल को नियंत्रित करता है डायबिटीज में फायदेमंद होता है वजन को कम करता है और पेट की समस्याओं का समाधान करता है

likhit kaala jeera ka agar aap istemal karte hain toh yah bahut faydemand hota hai yah kalol ko niyantrit karta hai diabetes me faydemand hota hai wajan ko kam karta hai aur pet ki samasyaon ka samadhan karta hai

लिखित काला जीरा का अगर आप इस्तेमाल करते हैं तो यह बहुत फायदेमंद होता है यह कलोल को नियंत्र

Romanized Version
Likes  148  Dislikes    views  2450
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!