जीवन में कर्म का महत्व क्या है?...


user
0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

एक्स एक्स में काम का बहुत ज्यादा महत्व है अगर आप कर्म करेंगे तो अब आगे जाएंगे लाइफ में कुछ कर पाएंगे तो मुझे लग गई है हर किसी की लाइफ में टारगेट होना चाहिए और उसी से उसे हम करें कर ना सके हम लाइक में सेक्सी दो पाएंगे

x x me kaam ka bahut zyada mahatva hai agar aap karm karenge toh ab aage jaenge life me kuch kar payenge toh mujhe lag gayi hai har kisi ki life me target hona chahiye aur usi se use hum kare kar na sake hum like me sexy do payenge

एक्स एक्स में काम का बहुत ज्यादा महत्व है अगर आप कर्म करेंगे तो अब आगे जाएंगे लाइफ में कुछ

Romanized Version
Likes  22  Dislikes    views  775
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!