जीवन में दोस्त का महत्व क्या है?...


play
user
0:14

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दोस्त का बहुत महत्व है क्योंकि दोस्ती है वह जिसको हम अपनी मर्जी से चुनते हैं और उसके साथ में अपना जिंदगी के सुख-दुख शेयर करते हैं वह हमारी सुनता है हम उसकी सुनते हैं जिससे हमें अपना नजदीक होने का की

dost ka bahut mahatva hai kyonki dosti hai vaah jisko hum apni marji se chunte hain aur uske saath me apna zindagi ke sukh dukh share karte hain vaah hamari sunta hai hum uski sunte hain jisse hamein apna nazdeek hone ka ki

दोस्त का बहुत महत्व है क्योंकि दोस्ती है वह जिसको हम अपनी मर्जी से चुनते हैं और उसके साथ म

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  918
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!