जीवन में रंगो का महत्व क्या है?...


user
0:23
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जीवन में रंग का महत्व किसी से छुपा नहीं है किसी की बदरंग जिंदगी इसका महत्व बहुत ज्यादा है रंग उल्लास खुशी समृद्धि और कमेटी का प्रतीक होती है हर कोई इन रंगों में सराबोर रहना चाहता है क्योंकि बिना किसी रन हमारा जीवन सदा है मेरा से

jeevan me rang ka mahatva kisi se chupa nahi hai kisi ki badrang zindagi iska mahatva bahut zyada hai rang ullas khushi samridhi aur committee ka prateek hoti hai har koi in rangon me sarabor rehna chahta hai kyonki bina kisi run hamara jeevan sada hai mera se

जीवन में रंग का महत्व किसी से छुपा नहीं है किसी की बदरंग जिंदगी इसका महत्व बहुत ज्यादा है

Romanized Version
Likes  21  Dislikes    views  443
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!