जवाहरलाल नेहरू के पिता का नाम बताइये?...


play
user

RAZIBUL ISLAM KHAN

Teacher- 10 Years experience in colleges as a assistant professor

0:58

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

जवाहरलाल नेहरू के पिता का नाम बताइए कि जवाहरलाल नेहरू का जो पिता का नाम है या मोतीलाल नेहरू मोतीलाल मोतीलाल नेहरू जवाहरलाल नेहरू का पिता का नाम मोतीलाल नेहरू एंड इंडियन लाइव एक्टिविटीज एंड पॉलीटिशियंस इन थे इंडियन नेशनल कांग्रेस यू आल्सो सर पे सदा कांग्रेस वाइस प्रेसिडेंट 1919 - 1920 एंड 1928 - 1925 वास ए मेंबर ऑफ द नेहरू गांधी फैमिली एंड द एंड द फादर ऑफ जवाहरलाल नेहरु द फर्स्ट प्राइम मिनिस्टर ऑफ इंडिया

jawaharlal nehru ke pita ka naam bataiye ki jawaharlal nehru ka jo pita ka naam hai ya motilal nehru motilal motilal nehru jawaharlal nehru ka pita ka naam motilal nehru and indian live activities and politicians in the indian national congress you aalso sir pe sada congress voice president 1919 1920 and 1928 1925 was a member of the nehru gandhi family and the and the father of jawaharlal nehru the first prime minister of india

जवाहरलाल नेहरू के पिता का नाम बताइए कि जवाहरलाल नेहरू का जो पिता का नाम है या मोतीलाल नेहर

Romanized Version
Likes  58  Dislikes    views  900
KooApp_icon
WhatsApp_icon
8 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!