जनम दिन का उपाय क्या है?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:15
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अपने जन्मदिन का उपाय क्या है तो मैं आपको सारा जनता को जन्मदिन का कोई उपाय नहीं देता जन्मदिन बिजली एक हमारा सेलिब्रेट करने का डे होता है हम उस दिन सेलिब्रेशन कर सकते हैं तो आप जन्मदिन के लिए अपने माता पिता की सेवा करें और उनके लिए अच्छा गिफ्ट लेते हैं

apne janamdin ka upay kya hai toh main aapko saara janta ko janamdin ka koi upay nahi deta janamdin bijli ek hamara celebrate karne ka day hota hai hum us din celebration kar sakte hain toh aap janamdin ke liye apne mata pita ki seva kare aur unke liye accha gift lete hain

अपने जन्मदिन का उपाय क्या है तो मैं आपको सारा जनता को जन्मदिन का कोई उपाय नहीं देता जन्मदि

Romanized Version
Likes  137  Dislikes    views  1148
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!