जले का उपचार बताये?...


user
0:26
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अगर आपके आपके या फिर आपके घर में हाथ पैर जल जाए तो आप उन्हें उस जगह पर बर्फ का टुकड़ा रगड़ने की सलाह दे वर्ष सस्ती और अच्छी दवा और कोई नहीं हो सकती जले हुए भाग पर 10 से 15 मिनट के लिए बर्फ लगाने पर जलन को कम करने का करके सूजन को कम कर देगी

agar aapke aapke ya phir aapke ghar me hath pair jal jaaye toh aap unhe us jagah par barf ka tukda ragadane ki salah de varsh sasti aur achi dawa aur koi nahi ho sakti jale hue bhag par 10 se 15 minute ke liye barf lagane par jalan ko kam karne ka karke sujan ko kam kar degi

अगर आपके आपके या फिर आपके घर में हाथ पैर जल जाए तो आप उन्हें उस जगह पर बर्फ का टुकड़ा रगड

Romanized Version
Likes  13  Dislikes    views  283
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!