हब क्या है विस्तार में बताये?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

डिफरेंट नाम का फैशन हब क्या है विस्तार से बताओ तो बताना चाहूंगा अभी कैसा पॉइंट होता है जहां पर सारी चीजें आपके मिलती हैं कि विश्व में कंप्यूटर नेटवर्क का टाइम होता है और हमें सारी चीजें आकर मिलती हैं और एक तरीके से जंक्शन का काम करता है

different naam ka fashion hub kya hai vistaar se batao toh batana chahunga abhi kaisa point hota hai jaha par saari cheezen aapke milti hain ki vishwa me computer network ka time hota hai aur hamein saari cheezen aakar milti hain aur ek tarike se junction ka kaam karta hai

डिफरेंट नाम का फैशन हब क्या है विस्तार से बताओ तो बताना चाहूंगा अभी कैसा पॉइंट होता है जहा

Romanized Version
Likes  126  Dislikes    views  2272
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!