होठ गुलाबी करने का उपाय क्या है?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

यह दोस्त आपने पूछा है हॉट गुलाबी करने का उपाय क्या है बताना चाहेंगे हॉट को गुलाबी करने के लिए आप विभिन्न प्रकार के लिपस्टिक का उपयोग कर सकते हैं या फिर लिप लॉक भी आता है जिसका प्रयोग करके आप अपने होंठ को मनचाहा रंग दे सकते हैं

yah dost aapne poocha hai hot gulabi karne ka upay kya hai batana chahenge hot ko gulabi karne ke liye aap vibhinn prakar ke lipstick ka upyog kar sakte hain ya phir lip lock bhi aata hai jiska prayog karke aap apne hooth ko manchaha rang de sakte hain

यह दोस्त आपने पूछा है हॉट गुलाबी करने का उपाय क्या है बताना चाहेंगे हॉट को गुलाबी करने के

Romanized Version
Likes  24  Dislikes    views  964
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask

This Question Also Answers:

QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!