गुलज़ार ज़िन्दगी क्या है विस्तार में बताये?...


play
user
0:24

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रत्येक गुलजार जिंदगी क्या है विस्तार से बताइए गूगल आप ने प्रश्न किया गुलजार दिन की क्या है विस्तार से बता दो दोस्तों गुलजार का मतलब होता है बाजार का मतलब होता है मौसी जी मौसी जी एच आर का मतलब क्या होता है जब अच्छी जिंदगी जीना ही जिंदगी व्यतीत करना

aapka pratyek guljar zindagi kya hai vistaar se bataiye google aap ne prashna kiya guljar din ki kya hai vistaar se bata do doston guljar ka matlab hota hai bazaar ka matlab hota hai mausi ji mausi ji h R ka matlab kya hota hai jab achi zindagi jeena hi zindagi vyatit karna

आपका प्रत्येक गुलजार जिंदगी क्या है विस्तार से बताइए गूगल आप ने प्रश्न किया गुलजार दिन की

Romanized Version
Likes  216  Dislikes    views  5562
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!