गढ़वाल मंडल की स्थापना किसने की थी और कब की थी?...


user

Suman Saurav

Government Teacher & Carrear Counsultent

0:18
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका पर्सनल गढ़वाल मंडल की स्थापना किसने की थी और कब की थी मैं आपको बताना चाहूंगा गढ़वाल मंडल की स्थापना 1960 ईस्वी में हुई थी एवं इस मंडल की स्थापना राज्य सरकार की अनुशंसा पर एवं राज्यपाल की सहमति के बाद राज्य सरकार के द्वारा किया गया था

aapka personal gadhwal mandal ki sthapna kisne ki thi aur kab ki thi main aapko batana chahunga gadhwal mandal ki sthapna 1960 isvi me hui thi evam is mandal ki sthapna rajya sarkar ki anushansha par evam rajyapal ki sahmati ke baad rajya sarkar ke dwara kiya gaya tha

आपका पर्सनल गढ़वाल मंडल की स्थापना किसने की थी और कब की थी मैं आपको बताना चाहूंगा गढ़वाल म

Romanized Version
Likes  59  Dislikes    views  1146
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!