एग क्या है वेग या नॉनवेज विस्तार में बताये?...


play
user

Prabhat Kumar

Teacher at Oxford English High School 7 year experience

0:28

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अंडा जो है वह एक नॉनवेज पदार्थ है जो कि अंडे के अंदर एक भ्रूण विकसित हो रहा होता है जिसको हम लोग खाते हैं अंडे का पीला वाला भाग मुख्य रूप से 1 गुण होता है जिसमें परिपक्वता आने से एक दूजे के रूप में वह जन्म लेता है इसलिए अंडा अंडा पूर्णता मांसाहारी यानी नॉनवेज वस्तु है इसको शाकाहारी कहना सरासर गलत है

anda jo hai vaah ek nonveg padarth hai jo ki ande ke andar ek bharun viksit ho raha hota hai jisko hum log khate hain ande ka peela vala bhag mukhya roop se 1 gun hota hai jisme paripakvata aane se ek dooje ke roop me vaah janam leta hai isliye anda anda purnata masahari yani nonveg vastu hai isko shakahari kehna sarasar galat hai

अंडा जो है वह एक नॉनवेज पदार्थ है जो कि अंडे के अंदर एक भ्रूण विकसित हो रहा होता है जिसको

Romanized Version
Likes  41  Dislikes    views  773
KooApp_icon
WhatsApp_icon
5 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!