डायनामाइट की खोज किसने की थी और कब की थी?...


user
0:22
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

अबे क्या-क्या प्रश्न सीजन एमआई की खोज किसने की थी और कब की थी तो आपको बता दूं कि डायनामाइट की खोज करने वाले व्यक्ति थे वह 1807 तक या दोस्तों 18 सो 67 में अल्फ्रेड नोबेल ने डायनामाइट की खोज करने वाले धन्यवाद

abe kya kya prashna season MI ki khoj kisne ki thi aur kab ki thi toh aapko bata doon ki dynamite ki khoj karne waale vyakti the vaah 1807 tak ya doston 18 so 67 me alfred nobel ne dynamite ki khoj karne waale dhanyavad

अबे क्या-क्या प्रश्न सीजन एमआई की खोज किसने की थी और कब की थी तो आपको बता दूं कि डायनामाइट

Romanized Version
Likes  81  Dislikes    views  1729
KooApp_icon
WhatsApp_icon
12 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!