दाल पालक बनाने की विधि हिंदी में बताये?...


play
user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:15

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

दाल पालक बनाने की विधि तो हमें बताना चाहूंगा दाल पालक बहुत ही स्वादिष्ट होती है यह इसमें आयरन का भरपूर होता है आयरन और प्रोटीन से भरपूर होती है आप दाल पालक बनाने के लिए आप निशा मधुलिका यूट्यूब अप्लाई कर सकते हैं बहुत ही अच्छा समझाते हैं

daal paalak banane ki vidhi toh hamein batana chahunga daal paalak bahut hi swaadisht hoti hai yah isme iron ka bharpur hota hai iron aur protein se bharpur hoti hai aap daal paalak banane ke liye aap nisha madhulika youtube apply kar sakte hain bahut hi accha smajhate hain

दाल पालक बनाने की विधि तो हमें बताना चाहूंगा दाल पालक बहुत ही स्वादिष्ट होती है यह इसमें आ

Romanized Version
Likes  116  Dislikes    views  2068
KooApp_icon
WhatsApp_icon
3 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!