कवव कोड क्या है विस्तार में बताये?...


play
user

Dhiraj Kumar

Teacher & Advisor

0:13

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

पूछा गया प्रश्न की कवक कोड क्या है विस्तार में बताएं दोस्तों मैं बताना चाहूंगा कब का कोई कोड नहीं होता है चित्र दोस्तों जो मेरी जानकारी के हिसाब से कबक का कोई कॉल नहीं होता है

poocha gaya prashna ki kawak code kya hai vistaar me bataye doston main batana chahunga kab ka koi code nahi hota hai chitra doston jo meri jaankari ke hisab se kabak ka koi call nahi hota hai

पूछा गया प्रश्न की कवक कोड क्या है विस्तार में बताएं दोस्तों मैं बताना चाहूंगा कब का कोई क

Romanized Version
Likes  39  Dislikes    views  1157
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!