चुदाई के तरीके हिंदी बताये?...


user
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

आपका प्रश्न है कि चुदाई का तरीका हिंदी में बताएं जानकारी या फिर से अब यूट्यूब पर जो है वह सेक्स एजुकेशन की एंजॉय वीडियोस देख सकते हैं जिससे जो है आपको इसके तरीके सही तरीके से पता चल जाएगा सही जानकारी आपको धन्यवाद

aapka prashna hai ki chudai ka tarika hindi me bataye jaankari ya phir se ab youtube par jo hai vaah sex education ki enjoy videos dekh sakte hain jisse jo hai aapko iske tarike sahi tarike se pata chal jaega sahi jaankari aapko dhanyavad

आपका प्रश्न है कि चुदाई का तरीका हिंदी में बताएं जानकारी या फिर से अब यूट्यूब पर जो है वह

Romanized Version
Likes  30  Dislikes    views  1754
KooApp_icon
WhatsApp_icon
4 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!