चाँदबीबी का मकबरा कहा है और वो किसने बनाया था?...


user

Shivendra Pratap Singh

Engineer , Assistant Professor

0:14
Play

चेतावनी: इस टेक्स्ट में गलतियाँ हो सकती हैं। सॉफ्टवेर के द्वारा ऑडियो को टेक्स्ट में बदला गया है। ऑडियो सुन्ना चाहिये।

नॉनस्टॉप आपस में चांद बीबी का मकबरा कहां पर किसने बनवाया था मैं आपको बताना चाहता हूं कि अहमदनगर महाराष्ट्र में चांद बीबी का मकबरा स्थित है और इसे औरंगजेब ने अपनी पहली बीवी की याद में बनवाया था

nonstop aapas me chand bb ka makbara kaha par kisne banwaya tha main aapko batana chahta hoon ki ahmednagar maharashtra me chand bb ka makbara sthit hai aur ise aurangzeb ne apni pehli biwi ki yaad me banwaya tha

नॉनस्टॉप आपस में चांद बीबी का मकबरा कहां पर किसने बनवाया था मैं आपको बताना चाहता हूं कि अह

Romanized Version
Likes  145  Dislikes    views  1652
KooApp_icon
WhatsApp_icon
9 जवाब
no img
qIcon
ask
ऐसे और सवाल
Loading...
Loading...
qIcon
ask
QuestionsProfiles

Vokal App bridges the knowledge gap in India in Indian languages by getting the best minds to answer questions of the common man. The Vokal App is available in 11 Indian languages. Users ask questions on 100s of topics related to love, life, career, politics, religion, sports, personal care etc. We have 1000s of experts from different walks of life answering questions on the Vokal App. People can also ask questions directly to experts apart from posting a question to the entire answering community. If you are an expert or are great at something, we invite you to join this knowledge sharing revolution and help India grow. Download the Vokal App!